You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

За нас

Научете повече за нас

Приключение зад всеки ъгъл

Бихме Ви разказали за професионализма ни или как предлагаме най-добрите цени на пазара, но предпочитаме да наблегнем на друго. А именно, отношението ни. Ние знаем колко много означават пътуванията за Вас. Знаем и как някои от най-прекрасните Ви спомени са създадени обикаляйки непознатите улици на света.

Нашата цел е не просто да организираме Вашето пътуване, а да бъдем част от създаването на незабравими спомени, споделени с любими хора. И какъв по-добър начин да го направим от това да Ви изпратим на романтично бягство в Рим? Или да се докоснете до напълно непозната и екзотична страна като Филипините? А какво ще кажете да видите блясъка в очите на детето Ви, когато прекрачи прага на Дисниленд? Естествено, не бихме забравили ергенското Ви парти в Дъблин, или моминското в Ибиса... и така очаквания меден месец на Малдивите..

Ние сме тук, за да отнемем напрежението и товара от организирането на всички Ваши пътувания. За Вас остава само да се насладите на така очакваната почивка и да изживеете всеки момент, без никакви притеснения и тревоги.

всички турове

Нашият eкип

Целият ни екип се състои от опитни пътешественици, които са на Ваше разположение за препоръки за всяка дестинация, която може да поискате да посетите.

При нас може да намерите различни продукти: както индивидуални почивки, така и групови екскурзии. Съдействаме за издаването на самолетни билети, резервирането на хотел, намирането на гид, резервирането на круизи, наемането на кола и сключването на застраховки за пътуване.